Sergen Yalçın: ''İçimizde bir heyecan, mutluluk var''

Sergen Yalçın: ''İçimizde bir heyecan, mutluluk var''

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu. İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları;

''Pandemi dönemi bu atmosferi biraz azalttı. Sessiz bir derbi oynayacağız. Derbileri oynamak zordur. İçimizde bir heyecan, mutluluk var."

"Maçı kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe istatistik olarak daha iyi gidiyor, biz biraz daha dalgalı gidiyoruz. Kolay bir maç olmayacak. İnşallah iyi oynar ve kazanırız."

''Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusuydu Maradona. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum.''

"Covid-19 sonrası dönen oyuncularımız var. Oynamayan oyuncular var. Rosier ile takviye ettik kadroyu. Amacımız tabii ki kazanmak. Rakip de güçlü bir takım. Biz dalgalı gidiyoruz. Fizik gücü öne çıkabilir. İnşallah kazanır ve 3 puanla döneriz."

"Yılmaz Vural'a da çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede aramıza döner. Gerçekten çok sevdiğimiz bir karakter ve kişilik."

"Amacımız tabii ki kazanmak. Fenerbahçe iyi ve güçlü bir takım. İstatistik olarak da iyi gidiyorlar. Biz biraz daha dalgalıyız, onlar daha statik şekilde gidiyorlar. Mücadele etmek, koşmak, savaşmak, temaslı oynamak çok etkili etkenler derbiyi kazanmak için."

Etiketler :