Sergen Yalçın için Milli Takım iddiası! Selim Soydan ile görüştü

Sergen Yalçın için Milli Takım iddiası! Selim Soydan ile görüştü

Ne yıllık ücret, ne transfer yetkisi, ne sözleşme süresi... Tecrübeli teknik adam Avrupa şampiyonası sonrası federasyondan gelecek teklife göre kararını verecek

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta yönetimin Sergen Yalçın'ın biten sözleşmesinin bir türlü uzatamaması hakkında birçok şey yazıldı çizildi. Sezonu iki kupayla tamamlayan başarılı teknik adamın yıllık ücretinin artırılmasını ve transferde tek yetkili isim olma taleplerinde bulunduğu ileri sürüldü. Ancak perde arkasındaki gerçek farklı. Sergen Yalçın şu anda federasyonun bir numaralı teknik direktör adayı... Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, EURO 2020 sonrası 48 yaşındaki çalıştırıcıyı ay yıldızlıların başına getirmek istiyor.

Önceliği Beşiktaş

Bakü'deki Galler maçı sonrası A Millî Takım Sorumlusu Selim Soydan, Sergen Yalçın ile bir görüşme gerçekleştirdi ve Beşiktaş'a imza atmasında acele etmemesini istedi. Yalçın ise önceliğinin Beşiktaş olduğunu net bir şekilde belirtse de bu durum siyah beyazlı yönetimi rahatsız etti. İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar, "Bazen kimin diğer tarafta olduğunu görerek hangi tarafta olacağınızı bilirsiniz" diye bir paylaşım yaptı. Dolayısıyla Başkan Ahmet Nur Çebi ile Sergen Yalçın arasındaki görüşme iki defa ertelendi. (Türkiye Gazetesi - Murad Tamer)