Sergen Yalçın ile yönetim arasına kavgacı isim gelecek

Sergen Yalçın ile yönetim arasına kavgacı isim gelecek

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın açıklamalarıyla başlayan süreç sonrasında yönetim flaş bir karar aldı.

Ajans Beşiktaş - Sergen Yalçın “Tarihin en zor teknik direktörlüğünü yapıyorum” dedi. Taraftardan destek istedi. Başkan Ahmet Nur Çebi’yi şaşırttı. Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın’la bir araya geldi. Bu açıklamanın arkasında yatan nedenleri öğrenmek istedi.

Gündeme ne transferler, ne indirim, ne de alınan başarısız sonuçlar gelmedi. Sergen Yalçın'ın Ahmet Nur Çebi’ye tek söylediği, ''Ağzı olan konuşuyor. Yönetimden kimsenin sesi çıkmıyor. Bunlar için 'Siz kimsiniz' diyecek tek bir kişi bile yok yanımda'' sözleri oldu.

Ahmet Nur Çebi’nin yönetim içinden bir yöneticiyi Sergen Yalçın’a ya da yönetime tepki gösterdiği zaman sert şekilde karşılık vermek için görevlendirmeye hazırlandığı öğrenildi. Bu ismin oldukça sert ifadeler kullanacağı, Beşiktaş’ın haklarını savunacağı bildirildi.  

Bir süredir sportif direktör konusu gündemdeydi. Ancak Sergen Yalçın’ın bu görüşmede, “Sportif direktörün bana ne faydası olacak şu durumda” sözlerini kullandığı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ EKSİ AVERAJLA YOLA DEVAM EDİYOR

Gökhan Gönül, Caner, Ruiz’in yerine Rosier, N’Sakala ve Wellington geldi. Beşiktaş geride kalan 7 maçın tamamında gol yedi. 7 resmi maçta 13 gol yiyen siyah-beyazlılar maç başına neredeyse 2 gol yedi. Aynı süreçte Beşiktaş ancak 10 gol atabildi. Ayrıca Süper Lig maçlarında 8 gol atıp 9 gol yiyerek 6’ncı haftayı eksi 1 averajla kapattı. (Fotospor)

Etiketler :