Sergen Yalçın: ''İstediklerimi alın Şampiyonlar Ligi'ne gidelim''

Sergen Yalçın: ''İstediklerimi alın Şampiyonlar Ligi'ne gidelim''

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi sonrasında transferde hedef büyüttü. Yönetime, istediklerinin alınması durumunda Şampiyonlar Ligi'ne gitme sözü verdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin yanı sıra Erdal Torunoğulları ve Emre Kocadağ’la transfer raporu üzerinden bir kez daha geçti… Sergen Yalçın daha önce “olası” Şampiyonlar Ligi’ne katılma ihtimal üzerine hazırladığı transfer raporunu çıkardı.

“Bana istediğim kaleci ile golcüyü alın. Yanına kanatlardaki ve orta sahadaki fazlalıklardan kurtulup yerlerine istediğim oyuncuları getirin, Şampiyonlar Ligi'ne gidelim. 3 ay önce kimsenin aklında bile olmayan Şampiyonlar Ligi müziğini Vodafone Park’ta çaldırayım'' çağrısı yaptı.

Sergen Yalçın, üç yöneticiye önlerinde iki yol olduğunu anlattı. Birinci yolun yine kendisinin istediği Welinton, N’Sakala ve Cisse gibi oyuncularla Süper Lig’de şampiyonluk kovalamak olduğunu anlattı. Diğerinin ise akıllı ve biraz paraya kıyacakları bir transfer politikasıyla şampiyonluğu garantileyip, Şampiyonlar Ligine gidecek bir kadro kurabileceklerinin üstünde durdu. Seçimi kendilerine bıraktı. (Fotospor)

Etiketler :