Sergen Yalçın: "Kimsenin şüphesi olmasın, zorlukları yenmek için elimizden geleni yapacağız"

Sergen Yalçın: "Kimsenin şüphesi olmasın, zorlukları yenmek için elimizden geleni yapacağız"

Rize deplasmanında ilk maçına çıkan Sergen Yaçnı, 3 puan almayı bildi.

Ajans Beşiktaş - Çaykur Rizespor'a karşı alınan 2-1'lik galibiyet  sonrası konuşan Sergen Yalçın, "Bulunduğumuz mevcut şartlarda zor bir maça çıktık. Bugün en önemli şey kazanmaktı. Eğer bir şeyler değişecekse bugün kazanmak çok önemliydi. Taraftarların güveni sağlamak adına da önemli bir adımdı. Taraftarsız Beşiktaş olmaz. Kazandığımız için çok mutluyuz." dedi.

Sergen Yalçın'ın tüm açıklamaları şöyle:

"3 gün içinde Beşiktaş'ın nasıl oynaması gerektiğini anlatmaya çalıştık. 45 dakika kontrol bizdeydi, 2. yarıda yoruldu oyuncularımız, Gökhan'ın attığı müthiş gol bize bir heyecan verdi."

"Hayatımda çok maç oynadım hiç heyecanlanmadım ama imza töreninde inanılmaz heyecanlandım. Taraftara, başkana ve yönetime karşı büyük sorumluluğumuz var. Beşiktaşlıların şüphesi olmasın. Onları mutlu etmek için her şeyi yapacağız."

Benim de teknik arkadaşlarımın da bu işin altından kalkacak gücü var. Kimsenin şüphesi olmasın, zorlukları yenmek için elimizden geleni yapacağız. Bugün şartlar zordu, demoralize olmuş bir oyuncu grubu vardı, tekrar oyuna dönmeleri lazımdı, bugün nefes aldık.