Sergen Yalçın: ''Ljajic, aylardır antrenman yapmıyor''

Sergen Yalçın: ''Ljajic, aylardır antrenman yapmıyor''

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, siyah beyazlı kulüp hakkında maerak edilenleri yanıtladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, A Spor'a açıklamalarda bulundu. İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları;

''Maçlar sahada oynanmadan kazanılmaz. Futbolcuların sahada göstereceği mücadele ve ortaya koyacakları karakter çok önemli. Kağıt üzerinde favori olmanın bir önemi yok. Önemli olan futbolcuların iyi oynaması."

"Milli maç arası açıkçası bize fazla yaramadı. Bazı futbolcularımız fizik olarak eksikler. Onları hazırlamaya çalışıyoruz ama bu süreçte bütün antrenör arkadaşlarımız problemler yaşıyor."

"Penaltıdan sonra rakip 10 kişi kalınca, oyuncularımız biraz rehavete düştüler ve iki tane gol yedik. Futbolda böyle şeyler oluyor ama kazanmak çok önemliydi."

"Muhteşem bir 45 dakika oynadık. İkinci yarı baskı yedik, baskıdan nasıl çıkmamız gerektiğini de futbolcularımızla konuşmuştuk ama 20 dakikalık bir bölümde sıkıntı yaşadık. Bu galibiyet bizim için önemliydi. En azından, önümüzdeki maçlara umutla bakmamızı sağladı."

"Defansif orta saha diye bir oyuncu kavramı artık kalmadı. Oyuncular savunmayı da birlikte yapacak, hücumu da birlikte yapacak."

"Atiba, her eve lazım bir oyuncu."

"Bana, 'gençleri oynat' diyorlar. Ben de tamam diyorum, iki tane genç kaleciyle oynuyorum. Şimdi de, 'kaleci al' diyorlar. Kaleci almayacağım. Tekrar söylüyorum, kaleci kesinlikle almayacağım. Sonucu ne olursa olsun."

"Larin, kanat bölgesinde hiç düşünmediğimiz bir oyuncuydu. Oyuncunun istek ve arzusu bizim onu, orada kullanmamızı sağladı."

"Adem Ljajic, aylardır antrenman yapmıyor. Kaliteli oyuncu fakat oynaması için önce antrenman temposunu yakalaması lazım. "Ljajic, çok yetenekli bir futbolcu ama fizik gücü yetersiz olan oyuncular artık tercih edilmiyor. Bize sahada maç kazandıracak oyuncu lazım. Onda da bu kalite var, yeter ki o mücadeleyi versin."

''Fenerbahçe ile 100 yıldır oynuyoruz. Fenerbahçe rakibimiz ama ebedi dostumuz. Fenerbahçe'yi yenmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Biz de Fenerbahçe de kazanmak istiyor.''

Etiketler :