Sergen Yalçın, menajer ve avukatlara kapıları kapattı

Sergen Yalçın, menajer ve avukatlara kapıları kapattı

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın sözleşme konusu sezon sonuna kaldı. Genç teknik adam parayı da sorun etmiyor, şartları da. Tek düşüncesi şampiyon olmak.

Ajans Beşiktaş - Başkan Ahmet Nur Çebi ara ara Sergen Yalçın’ı sıkıştırıyor… Yeni sözleşme öneriyor. Sergen Yalçın ise sözleşme konusunda hiç sıkıntı çıkarmıyor. “Acelesi yok. Önce bir sezon sonunu görelim” diyor.

Hali hazırda 6 milyon TL’ye çalışan Sergen Yalçın; Trabzonspor ve Beşiktaş teknik direktörleri de dahil şampiyon olan takımlar arasında en düşük ücret alan teknik direktör.

Beşiktaş’a imza attığı gün hiç para konuşmayan Sergen Yalçın’ın hedefi ise Başkan Çebi’nin karşısına şampiyon takımın teknik direktörü olarak çıkmak. 

Sergen Yalçın’ı bir menajeri yok. Başkan Çebi kendisine, “Takımın başına geç” dediğinde menajer ya da avukat göndermedi.

Ancak bazı menajerler Yalçın’ın kafasını, “Terim 3 milyon euro alıyor. Erol Bulut 1.5 milyon euro. Avcı yarım sezon için 5 milyon TL alıyor. Kocaman bile 10 milyon TL civarında bir rakam alıyormuş…” diye kafasını karıştırmaya çalışıyor. Kendisinin menajerlik hakkını ya da avukatlığını almaya çalışıyor.

Yalçın ise her seferinde, “Zamanı gelince bakarız. Kendi işimi kendim görürüm” diyerek menajer ve avukatlara kapıları kapatıyor. (Fotospor)

Etiketler :