Sergen Yalçın: ''Mirin gitti''

Sergen Yalçın: ''Mirin gitti''

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Trabzonspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Trabzonspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. İşte Sergen Yalçın'ın değerlendirmeleri;

"İlk yarı performansımız gayet iyiydi. Oyuncularımız iyi mücadele verdiler. Sezonu iyi bir yerde bitirdik. Zor bir maçla başlıyoruz, Abdullah hoca geldikten sonra ciddi çıkış yakaladılar. İyi hazırlandık ve iyi konsantre olduk."

"Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. İç sahadaki oyunumuz belli. Oyunu kazanmaya çalışacağız. Umarım güzel bir müsabaka olur."

"Sezon ortasında herkes kendi takımını güçlendirmeye çalışıyor. Ufak da olsa takviyeler yapmaya çalıştık. Geniş bir kadromuz var. Ekonomimiz doğrultusunda bir şeyler yapmaya çalışıyor başkanımız. Kulübümüzün durumunu da bilmek zorundayız."

"Taraftar bazen tepki gösteriyor ama çok da şey yapmamak, kulübün durumunu bilmek lazım. Cenk önemli, kulübü bilen, şampiyonluk yaşamış, Premier Lig'de oynayan önemli bir oyuncu. Mutlaka katkı sağlayacaktır."

''Mirin gitti. Cenk ve Bilal aramıza katılacak. Geniş bir kadromuz var. Gökhan Töre 2 hafta olmayacak o hoş olmadı bizim için. Cenk takıma katıldığında da bizlere çok katkısı olacaktır eminim.''

Etiketler :