Sergen Yalçın: ''Mutlaka alınmasını istiyorum''

Sergen Yalçın: ''Mutlaka alınmasını istiyorum''

Porto forması giyen Ze Luis'i Beşiktaş kiralamak için teklifte bulundu. Ancak Portekiz ekibi piyasa değeri 8 milyon Euro olarak gösterilen golcüyü öncelikle satmayı hedefliyor. Devler Ligi elemesini düşünen Kartal transferi bir an önce bitirmek istiyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş forvet transferinde zamana karşı yarışıyor. Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda PAOK ile karşılaşacak olan Kartal'da gelecek hafta perşembe günü listelerin UEFA'ya verilmesi gerekiyor. Siyah beyazlı yönetim de bunun için listedeki isimlerle görüşmelerini hızlandırdı. Listenin başında ise teknik direktör Sergen Yalçın'ın "Mutlaka alınmasını istiyorum" dediği Porto'nun golcüsü Ze Luis var.

PAPİSS CİSSE HABER BEKLİYOR

Porto ile 2023'e kadar sözleşmesi olan 29 yaşındaki Yeşil Burun Adalı Ze Luis'i siyah beyazlılar kiralamak istiyor. Portekiz kulübünün önceliği ise piyasa değeri 8 milyon Euro olan oyuncuyu satmak. Luis'in alternatifi de Benfica'dan Haris Seferovic. Siyah beyazlılar, İsviçreli forvet için de kiralama teklifinde bulunurken, bu iki isim için yarına kadar yanıt istendi. Öte yandan Beşiktaş, Papiss Cisse ile 1 milyon Euro net maaş + bonuslar üzerinde anlaştı. 35 yaşındaki Senegalli golcü, Kartal'dan haber bekliyor.

ZE LUİS KİMDİR?

Porto ile 31 maça çıkan ve 10 gol atıp, 2 asist yapan Ze Luis, Temmuz 2019'da Spartak Moskova'dan Porto'ya 10.75 milyon Euro'ya transfer oldu.

''BEŞİKTAŞ İLE GÖRÜŞÜYORUZ''

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Mario Balotelli'nin menajeri Mino Raiola, siyah beyazlılarla görüşmelerin sürdüğünü açıkladı. Raiola, İtalyan basınına yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın Balotelli için kendisiyle temasa geçtiğini ve transfer için tarafların şartları değerlendirdiğini söyledi.

Adı büyük heyecan yaratan Balotelli, siyah beyazlı taraftarların sosyal medyadaki "Come to Beşiktaş" çağrısına yanıt verip yoruma kalp emojisi koymuştu. İtalyan futbolcu, Brescia'da geçen sezon 19 maçta 5 gol attı. Balotelli, kariyerinde Lumezzane, Inter, Manchester City, Milan, Liverpool,

NICE VE MARSILYA'DA DA OYNADI. N'SAKALA İMZADAN ÖNCE İDMANA ÇIKTI

Beşiktaş'ta Fabrice N'Sakala'nın transferi dün resmen açıklandı. Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan 30 yaşındaki sol bek, siyah-beyazlı takıma 2+1 yıllık imzayı attı.

Demokratik Kongolu futbolcunun bonuslar dahil 850 bin Euro maaş alacağı öğrenildi. N'Sakala resmi imzayı dün attı ancak yıldız oyuncunun 10 Ağustos'tan beri Ümraniye'de idmanlara çıktığı ifade edildi.

Beşiktaş önce N'Sakala'nın gitar çaldığı bir video ile transferi duyurdu. Resmi imzayı atan yıldız oyuncu, Kartal pozu verdi. N'Sakala imzadan önce idmana çıktı N'Sakala, "Sergen hocayla tekrar birlikte olmak çok güzel. Alanya'da çok güzel işler yaptık. Burada daha iyilerini yapacağız" dedi.

ATİBA HUTCHİNSON 1 YIL DAHA BEŞİKTAŞ'TA

Beşiktaş, 37'lik yıldızı Atiba Hutchinson ile 1 yıllık sözleşme için anlaştı. 7 yıldır siyah-beyazlı formayı giyen Kanadalı oyuncuya 400 bin Euro'su garanti yıllık 800 bin Euro öneren siyah-beyazlılardan Atiba, garanti paranın 600 bin Euro'ya yükseltilmesini istemişti. Pazarlıklar sonucu orta yol bulundu ve ön libero ile 500 bin Euro garanti ücret artı bonuslar üzerinden anlaşma sağlandı. Beşiktaş ile 253 resmi maça çıkan Atiba, 21 bin 612 dakika sahada kalırken, 19 gol attı, 23 tane de asist yaptı. (Sabah - Ogün Şahinoğlu)

Etiketler :