Sergen Yalçın onayı verdi! Beşiktaş'a sürpriz golcü

Sergen Yalçın onayı verdi! Beşiktaş'a sürpriz golcü

Boateng ve Burak Yılmaz'la vedalaşan Beşiktaş, golcü arayışına hız verdi. Siyah-beyazlı yönetim, teknik direktör Sergen Yalçın'ın da onayını alarak sürpriz bir isim için teklif yapmaya hazırlanıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta bir yandan yaprak dökümü devam ederken, diğer yandan da ayrılan isimlerin yerlerini doldurmak için transfer çalışmaları sürdürülüyor. Ligi 3. sırada bitiren siyah-beyazlılarda Boateng ve Burak Yılmaz takıma veda etmişti. İki golcünün ayrılığı sonrası forvet mevkisi için arayışlar hız kazandı.

Siyah-beyazlı yönetim teknik direktör Sergen Yalçın'ın da görüşlerini alarak Hollanda ekiplerinden Feyenoord'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan forvet Nicolai Jörgensen'i listenin en başına aldı.

4 sezondur Feyenoord forması giyen Nicolai Jörgensen bu sezon 18 resmi karşılaşmada 5 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi.

Futbola Alman ekibi Bayer Leverkusen'de başlayan Jörgensen; Kaiserslautern ve Kopenhag takımlarında oynadı. 29 yaşındaki futbolcu 5 sezondur Feyenoord'da forma giyiyor. (Takvim)

Etiketler :