Sergen Yalçın: ''Oyuncularla ilgili sıkıntılar var''

Sergen Yalçın: ''Oyuncularla ilgili sıkıntılar var''

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, PAOK ile karşılaşacakları Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, PAOK ile karşılaşacakları Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu maçı öncesi açıklamalarda bulundu. İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları;

"2 haftadır hazırlık dönemi geçiriyoruz. Lig bittikten 10 gün sonra hazırlığa başladık. Bu sene katılan bazı arkadaşlarımız oldu takıma. Oyuncuları yarınki maça hazırlamaya çalıştık. PAOK, Yunanistan'ın iyi takımlarından. Zor bir maç olacak."

"Tabii ki heyecanlıyız. İlk defa Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynuyoruz ekip olarak. Böyle bir şans geldi ilk defa. Gruplara kalma gibi hedeflerimiz var. Douglas'ı getiremedik, konuştum 'hazır değilim' dedi. Dorukhan oynamıyor 8-9 aydır. Bayağı değişim oldu takımda."

"Bizim için çok değer verdiğimiz bir maç. Tur atlayabilirsek, önümüze çok daha iyi bakabiliriz. Bu tur, çok önemli; geçilmesi gereken bir tur. Umarım dostça, zevkli bir müsabaka olur. Kazanan, hak eden taraf turu geçer."

"Tek maç olması gerçekten çok zor. Yapılan hataların telafisi olmayacak her iki taraf adına da. Oyunsal anlamda; rakibimizi tanıyoruz bizden önce başladılar. Daha kontrollü bir oyun oynamayı düşünüyoruz. Sağlam ve güçlü bir karakter yansıtmak istiyoruz."

"Taktiksel anlamda biraz zor bir maç olacak gibi gözüküyor. 3'lü savunmayla oynuyorlar. Yarın sahada göreceğiz neler olacağını."

"Öncelikle; şansların eşit olduğunu düşünüyorum. Hazırlık maçı oynayabileceğimiz bir şansımız olmadı. Pandemide maç oynamamış oyuncularımız var. Onları hazırlamak kolay değil ama onları hazırlamaya çalıştık. Bu sezonki ilk maçımızı oynayacağız. Oyuncularımız bakalım sahada nasıl bir cevap verecekler göreceğiz."

"Ljajic, hala antrenmanlara başlayamadı. Sakatlığı var, o yüzden kadroya alamadık."

"Biz spor adamıyız. Siyaset olarak yaşanan olaylarla bağlantı kurmamız zor. Bize çok uzak konular. Bizim işimiz spor yapmak. Son olarak; bugün geldik buraya. Yunan yetkililer bizi çok güzel karşıladı. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Sadece oyunun içinde kalalım."

Etiketler :