Sergen Yalçın: ''PAOK maçıyla ilgili konuşmam gereken şeyler var"

Sergen Yalçın: ''PAOK maçıyla ilgili konuşmam gereken şeyler var"

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sivasspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sivasspor karşılaşması sonrası Smart Spor'a açıklamalarda bulundu. İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları;

"Söylemem gereken bazı şeyler var. Önümüzdeki hafta arası basın toplantısında yapacağız. Özellikle PAOK maçıyla ilgili konuşmam gereken şeyler var. Bazı şeyleri çok erken bekliyoruz. Bunları anlatacağım."

"Rakiplere ve etraftakilere epey korku salmışız ki, bu kadar ağır eleştiriler yapıldı. PAOK maçında o orada oynar mı, bu burada oynar mı deniliyor. Lens geçen sene 5 maçta sağ bek oynadı. O zaman niye susuyorsunuz? Şimdi mi söylüyorsunuz?"

"Hiç kimse merak etmesin, kimse moralimizi bozamaz. Biz teknik ekip ve yönetim olarak zorluklarla mücadele etmeye hazırız. Taraftarımız yanımızda olsun, başka kimseye ihtiyacımız yok."

"Takımı kurma aşamasındayız ve çok ciddi eksiklerimiz var. Federasyonun limiti var, ekonomik sorunlar var. Zaten kadro kurma sıkıntısı yaşarken bu işlerle uğraşmak zor geliyor."

"Önümüzdeki hafta basın toplantısı yapacağım. Orada PAOK maçıyla ilgili detaylı açıklama yapacağım. Bazı şeyleri çok erken bekliyoruz ama beklememeliyiz. Normalde Eylül ayında çıkacağımız PAOK maçında sadece 10-12 günlük antrenmanla çıktık."

"Takımın %70'i ayrıldı. Şu anda aldığımız oyuncu sayısı 3 En az 5-6 tane oyuncuya ihtiyacımız var geniş kadro kapsamında. Başkanımız, yönetimimiz çalışıyor. Umarım en kısa sürede gerçekleşir."

"PAOK'a kaybedebiliriz ama daha ilk maçtan bu kadar tepki... Beşiktaş'la alakası olmayan yazarların bile yazdıklarını anlattılar. Kimse bizi konuşmuyor zannetmesin. Gereken yerde, gerekli kişilere cevap veririz!"

"Hakem arkadaşlar böyle yönetirse, bu sene de çok tartışılır. İnşallah böyle yönetmezler. Rakipte hiçbir oyuncu kart görmüyor, burası enteresan."

Etiketler :