Sergen Yalçın: "Rachid mutlaka kalmalı. Bu takıma vereceği daha çok şey var"

Sergen Yalçın: "Rachid mutlaka kalmalı. Bu takıma vereceği daha çok şey var"

Şampiyon olması halinde Şampiyonlar Ligi'ne gidecek olan siyah-beyazlı takım transfer kaynağını doğru şekilde kullanarak kadro planlaması yapmak istiyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş sezon sonunda Rachid Ghezzal'ı kadrosunda tutabilmek için yoğun çaba harcayacak. Siyah-beyazlılar özellikle son haftalarda müthiş bir performans ortaya koyan Cezayirli yıldızla yola devam edebilmek için tüm imkanlarını seferber edecek.

YALÇIN: MUTLAKA KALMALI

Teknik Direktör Sergen Yalçın, Leicester City'den kiralanan 28 yaşındaki yetenekli oyuncunun mutlaka kadroda tutulmasını istiyor. Deneyimli oyuncunun, yöneticilerle yaptığı görüşmelerde, "Rachid mutlaka kalmalı. Son derece karakterli ve yetenekli bir oyuncu. Bu takıma vereceği daha çok şey var" ifadelerini kullandığı aktarıldı.

BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTİYOR

Başarısız geçen Fiorentina macerasının ardından Beşiktaş'ta adeta yeniden doğan Rachid Ghezzal'ın da kariyerine kesinlikle siyah-beyazlı takımda devam etmek istediği öğrenildi. Sergen Yalçın'la büyük bir uyum yakalayan Cezayirli oyuncunun bu konuda kararlı olduğu ve farklı tekliflerle ilgilenmediği vurgulandı.

RESMİ TEKLİF YOLDA

Beşiktaş Yönetimi'nin, Ghezzal'ın bonservisi için şimdiden ciddi bir miktarı gözden çıkardığı da ifade edildi. Siyah-beyazlılar şampiyonluğun kesinleşmesi durumunda Leicester City'ye resmi teklifte bulunacak. İngiliz ekibinin 1 yıl sözleşmesi kalan Ghezzal için 5 milyon euro civarında bir bonservis isteyeceği ileri sürüldü. Beşiktaş'ın ise 3,5-4 milyon euroya Cezayirli futbolcunun bonservisini almanın hesaplarını yaptığı kaydedildi.

5 GOL 17 ASİST

Ghezzal bu sezon yaptığı birbirinden güzel asistler ve attığı kritik gollerle Beşiktaş'ın başarısında büyük pay sahibi oldu. Cezayirli yıldız 28 lig maçında 22 gole doğrudan katkı yaptı. Takım arkadaşlarına 17 asist yapan Ghezzal, 5 kez de kendisi fileleri havalandırdı. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)