Sergen Yalçın: ''Şampiyonluk konuşmak için erken''

Sergen Yalçın: ''Şampiyonluk konuşmak için erken''

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 4-1 kazandıkları Karagümrük maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Ajans beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 4-1 kazandıkları Karagümrük maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. İşte Sergen Yalçın'ın değerlendirmeleri;

''Biraz da 16.00 maçlarından korkumuz vardı, sezon başında kaybetmiştik bu maçları ama şu anda takımımız daha farklı bir noktada. Karagümrük iyi bir takım ve oyuncularımızı maç başında uyarmıştık. Oyuncularım çok iyi performans gösterdiler ve konsantreydiler."

"Genç oyuncu olması, bir oyuncunun oynamasını gerektirmez. Genci ve yaşlısı yok bu işin. Bizim takımımızda oynayabilecek kapasitede olması lazım. 19 yaşındaki de oynuyor, 37 yaşındaki de oynuyor."

"Karagümrük iyi takım, maçın kolay geçmeyeceğini biliyorduk ancak takım bugün sahada doğruları yaptı. Oyuncularımız hücumda hareketlilerdi, güzel bir üç puan oldu. Oyuncularıma teşekkür ederim. Artık pazar gününe odaklanacağız.

Pas rekoru olabilir, zaman zaman böyle durumlar ortaya çıkabiliyor. Oyuncularım her şeyi denedi ve güzel bir sonuç aldık.

Forvet hattını bir oyuncu ile güçlendirmek istiyoruz. Hulk düşündüğümüz bir oyuncu. Herhalde kendisiyle görüşüyorlar.

Şampiyonluk konuşmak için erken. Her maçı kazanmak ve yarışmacı seviyede kalmak istiyoruz.

Transferle ilgili bir soruya; "Ortada transfer yok. Hangi transferden bahsediyoruz. Geçelim, başka soruya."

"Ljajic'ten mutlaka yararlanacağız. Çok yetenekli bir oyuncu. Ekstra güç katabilecek bir oyuncu. Şu anki oyunda yetenekli olmak yeterli değil. Savaşmak, koşmak gibi ekstra durumlar var. Umarım ligin ikinci yarısında ondan faydalanırız."

Etiketler :