Sergen Yalçın sürprizi! Yakın arkadaşı Acun Ilıcalı’nın hedefinde…

Sergen Yalçın sürprizi! Yakın arkadaşı Acun Ilıcalı’nın hedefinde…

Shota Arveladze ile yollarını ayıran Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, kötü gidişe dur demek için tecrübeli yeni teknik direktör arıyor. Ilıcalı'nın listesinde daha önce birlikte program da yaptığı eski dostu Sergen Yalçın yer alıyor.

Ajans Beşiktaş - İngiltere Championship takımlarından Hull City’nin sahibi olan Acun Ilıcalı, üst üste alınan 4 yenilgiden sonra teknik direktör Shota Arveladze ile yollarını ayırdı. Ilıcalı, ‘Çok yakın arkadaşım’ dediği Shota ile başarısız sonuçların gelmesinden sonra yoluna yeni teknik direktör ile devam edecek.

Gürcü teknik adam, 30 maça çıktığı Hull City ile 9 galibiyet alabildi. Kadrosunda Ozan Tufan, Doğukan Sinik gibi milli oyuncuların yanı sıra Süper Lig tecrübesi de olan Seri, Adama Traore, Pelkas, Estupinan ve Tetteh’yi bulunduran Hull City için Sergen Yalçın ismi ön plana çıkıyor.

Yorkshire Post’un haberine göre, son olarak Beşiktaş’ı çalıştıran ve 1 senedir boşta olan Sergen Yalçın, Hull City’nin yeni teknik direktörü olacak. Ilıca’nın listesinin en başında yer aldığı iddia edilen Yalçın’ın yardımcısı Murat Şahin de geçtiğimiz günlerde verdiği röportajlarda teklifler aldıklarını ancak en doğru yeri beklediklerini ifade etmişti.

Hull'un yerel gazetesi Hull Daily Mail de Shota’nın ayrılığından sonra teknik direktör adaylarıyla ilgili bir anket yayınlamıştı.

Ankette Fatih Terim, Şenol Güneş ve Sean Dyche gibi isimler yer alıyordu.

Son olarak Cuma günü sahasında Luton’a 2-0 yenilen Hull City, 11 maç sonunda 11 puanla 24 takımlı ligde 20. sırada yer alıyor. (Sözcü)