Sergen Yalçın: "Takım geri çekildi. Biz böyle bir şey söylemedik"

Sergen Yalçın: "Takım geri çekildi. Biz böyle bir şey söylemedik"

Süper Lig'de üst üste çıktığı 4 maçı da kaybeden ve zirvenin uzağında kalan Beşiktaş, 15. haftanın açılış maçında Kasımpaşa'ya konuk oldu.

Maçın 12'inci dakikasında Can Bozdoğan'ın jeneriklik golüyle öne geçen Kartal, üstünlüğünü koruyamadı. 82'de Umut Bozok'un golüyle durum eşitlendi ve maç 1-1 sona erdi.

Maç sonunda konuşan Sergen Yalçın şunları söyledi:

"Oyunun ilk yarısı bizim kontrolümüzdeyi. 1-0’lık bir galibiyet, 3-4 tane de %100’lük golü atamadık, bir tane de VAR’dan döndü. Bu tip maçlarda fişi çekmek lazım. Yakalamışken atacaksın, 1-0 tehlikeli bir skor. 60'dan sonra takım çekildi. Böyle bir şey söylemedik.

Koruma iç güdüsüyle, önceki maçların da psikolojisiyle baskı oldu. Bazen topun da içeri girmesi gerekiyor. Daha akıllı, daha becerikli olmamız lazım. Can Bozdoğan sahanın en iyisiydi. İlk yarıda moral ve motivasyon iyiydi.

İlk yarıdan sonra rahat kazanmayı bekledik. Bazen olmuyor. Daha fazla çalışacağız. Eksikler var, olanlarla oynarız. Kevin N'Koudou'nun durumunu bilmiyorum.

Sezon başında, bugün bu durumda olacağımızı söyleselerdi inanmazdık. Böyle bir düşüş, uzun süreli düşüş hiç yaşamadım.

(Ghezzal - Mehmet Topal değişikliği hakkında) Ghezzal biraz yoruldu. Mehmet Topal'ı merkeze çekerek, Can'ı da sağa alarak o bölgeyi güçlü tutmaya çalıştık. Rakip o bölgeden geliyordu."