Sergen Yalçın: "Transfer sorularını transferi yapanlara soracaksınız"

Sergen Yalçın: "Transfer sorularını transferi yapanlara soracaksınız"

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 1-0 kaybedilen Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 1-0 kaybedilen Gençlerbirliği maçı sonrası beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Vasat bir futbol oynadıklarını dile getiren Sergen Yalçın, ''Takım olarak beklentinin uzağında kalan bir oyun oldu. Sahada vasat bir oyun vardı. Oyuncuları çok fazla öne atmak istemiyorum ama, verilen mücadele çok sağlıklı görünmüyor.

Çok vasat bir oyun vardı. Beklentinin çok uzağındaydık. Oyunun karşılığında mağlubiyet bizim için doğru olandı.'' ifadelerinde bulundu.

Transferle ilgili sorulan soruya ise, "Transfer sorularını transferi yapanlara soracaksınız. Onlar daha güzel cevap verirler o sorulara. Ben çok cevap vermek istemiyorum.

Mart ayından beri yapılan planlamayla ilgili sorunlar var. Transfer dönemi bittikten sonra olan biteni açıklamak isterim. Bahane üretiyor olmak istemem." dedi.

Camiayı korumak için fazla konuşmadığını belirten Yalçın, ''Camiayı korumak için fazla konuşmuyorum. Tamam skorun, oyunun sorumlusu benim ama her şeyin sorumlusu ben değilim. Ben birçok şeyi televizyondan öğreniyorum.

İşimi yapmaya çalışıyorum ama işimi yapmaya çalışırken birçok şeye maruz kalıyorum. Bunları çıkıp söyleyemiyorum. Bu da beni demoralize ediyor.

Pandemi nedeniyle, ekonomik durum nedeniyle transferde zorluk yaşıyoruz. Alabileceğimiz oyuncuları alıyoruz. Bunları benim açıklamam da doğru değil.

Şartlar uygunsa belki bir tane daha oyuncu alabiliriz. Bilemiyorum.Kale konusunda sıkıntı yaşadığımızı düşünmüyorum. Şu an en son düşüneceğimiz yer kale.

Gökhan Töre'yi çok net bir şekilde ben istedim. Bu akşam pek hazır olmadığını gösterdi. Umarım milli aradan sonra hazır olduğunu gösterir.

Transferlerle ilgili şöyle konuşuluyor yönetimden: ‘Hocamızın istediği oyuncuları alıyoruz’ Arada benim istediğim oyuncular da var transferlerde ama çok bizim istediğimiz oyuncuların alındığını söylemek çok sağlıklı olmaz.

Bizim transfer listemizde Balotelli hiç olmadı. Yönetim, Erdal abi 'Balotelli'ye ne diyorsun?' diye sordu. Ben 'Balotelli problemli bir oyuncu, ben bu sorumluluğu alamam. Siz sorumluluğu almak istiyorsanız alın' dedim.

Kardeşim Gürsoy Yalçın 7 yıldır benim ekibimde hoca. Transferlerle hiçbir alakası yok. Beşiktaş'a hiçbir futbolcu önermedi." ifadelerinde bulundu.

Etiketler :