Sergen Yalçın, yeni iyileşenleri lige saklıyor

Sergen Yalçın, yeni iyileşenleri lige saklıyor

Cumartesi günü Trabzonspor'la oynanacak olan maça Sporting Lizbon maçından daha fazla önem veren Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sakatlığını yeni atlatan Josef de Souza'yı Lizbon'da riske etmeyecek.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın sakatlıklardan bıktı usandı. Sezon başından bu yana ideal 11'i sahaya çıkarmakta zorlanan tecrübeli çalıştırıcı, Avrupa'da tamam ya da devam maçı ile ligde liderin 10 puan gerisine düşebilecekleri maç arasında tercih yapmak zorunda kaldı. Ligin zirvesindeki Trabzonspor'la arasındaki puan farkını 4'e indirerek şampiyonluk yarışında yeniden rüzgârı arkasına almak isteyen tecrübeli çalıştırıcı, Sporting Lizbon maçında riskten uzak duracak. Başarılı teknik adam sakatlığını yeni atlatan Josef de Souza'yı, Trabzonspor maçına saklamayı düşünüyor.

SANTRAFOR LARIN

Pjanic'in de yetişmesiyle Sergen Hoca orta alanda Trabzonspor'a karşı istediği orta alan kurgusunu kullanabilecek. Sporting Lizbon maçında Josef ve Pjanic'in yokluğunda orta alanda Atiba'nın yanında Oğuzhan, Salih ya da Can ilk 11'de sahaya çıkacak. Sakatlığı devam eden Rosier'in yerine ise sağ bekte Necip Uysal'ın görev alması bekleniyor. Michy Batshuayi'nin yokluğu da can sıkıyor. Sergen Yalçın sakatlığı bulunan Belçikalı yıldızın yerine sol kanattaki Larin'i düşünüyor. Bu durumda Kanadalının soldaki boşluğunu Kenan Karaman kapatacak. (Türkiye Gazetesi - Murad Tamer)