Sergen Yalçın'dan 5 maddelik kritik toplantı!

Sergen Yalçın'dan 5 maddelik kritik toplantı!

Zirvenin 10 puan gerisine düşen Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın duruma el attı.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'de son olarak Trabzonspor'a evinde mağlup olarak zirvenin 10 puan gerisine düşen Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın duruma el attı.

Galatasaray derbisi sonrası çıkışa geçmesi beklenirken son 2 lig maçını kaybeden, hafta arasında da Şampiyonlar Ligi'nde Sporting'e 4-0 yenilen Beşiktaş'ta kötü gidişe çare aranıyor.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Trabzonspor mağlubiyeti sonrası "Bu seneki gidişatımız beklentinin çok altında. Son oynadığımız maçlar iyi izlenimler vermiyor. Bazen motivasyon eksiği, konsantre olamamak, nerede olduğunun bilincinde olmamak, oyundan kopmak, bu golleri doğurabiliyor" diyerek oyuncularını eleştiren Sergen Yalçın, ekstra mesai yaptı.

Takıma izin veren tecrübeli hoca, yardımcılarıyla tesislerde buluşup son dönemde yapılan hatalar üzerine fikir alış verişi yaptı. Gelen haberlere göre usta çalıştıcının şu konular üzerinde durduğu bildirildi.

1- Gol yeme konusunda bir türlü çözüm bulunamaması.

2- Pozisyon üretme ve son vuruşlardaki eksiklik.

3- Dış sahada kazanamama endişesi.

4- Çok sakatlanmaların nedenleri.

5- Pas oyununu artırmak için yeni bir sistem üzerinde durulması.

Milli arada bu konularda mutlaka bir çözüm bulmaları gerektiğini kaydeden Yalçın, bugünden itibaren yapılacak antrenmanlarda motivasyon konuşmalarını da artıracak.

Daha önceki milli araları yaşanan sakatlıklar nedeniyle boş geçen ve hazırlık maçı yapamayan siyah beyazlı takımda, bu dönemde özel maç ayarlanacak. Sergen Yalçın'ın yönetimden hem eksikleri görmek hem de iyileşenlerin form tutuması için hazırlık maçı ayarlanması isteğinde bulunduğu öğrenildi.