Sergen Yalçın'dan Alanya uyarısı! "Puan kaybetme lüksümüz yok"

Sergen Yalçın'dan Alanya uyarısı! "Puan kaybetme lüksümüz yok"

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, bugünkü Aytemiz Alanyaspor maçı öncesinde oyuncularına son uyarılarını yaparken, “Artık ligin ilk yarısında hiçbir maçta puan kaybetme lüksümüz kalmadı” dediği öğrenildi.

Ajans Beşiktaş - Milli araya Trabzonspor mağlubiyeti ile girerek tüm camiayı üzüntüye boğan ve kötü gidişatı noktalayamayan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın, deplasmanda oynayacakları Aytemiz Alanyaspor maçı öncesinde futbolcularına son uyarılarını yaptı. Süper Lig’in ilk yarısında kalan maçların hiçbirinde puan kaybetme lükslerinin olmadığını öğrencilerine aktaran deneyimli teknik adam sadece galibiyete odaklanılması gerektiğini söyledi.

Alanyaspor’un, Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile iyi bir çıkış yakaladığını ve maça çok motive olmuş bir şekilde çıkacaklarını da aktaran Sergen Yalçın’ın “Rakibimiz ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden biri. Kolay bir maç değil, aynı zamanda kolay bir deplasman da değil. Bunlar bizim için bahane mi elbette değil. Çıkıp kazanmaktan başka seçeneğimiz yok. Sadece bu maç değil kazanmamız gereken çok maç var. Fakat bu seriyi yakalamak için öncelikle bugünkü maçı kazanmalıyız” dediği öğrenildi.

Siyah-beyazlı takımın teknik patronunun oyuncularıyla yaptığı toplantıda şu ifadeleri de kullandığı ortaya çıktı: “Sizden daha fazla fedakarlık ve daha az bireysel istiyorum. Konsantrasyon eksikliği yaşamamalıyız. Takım savunmasında çok ciddi hatalarımız oldu. Doğru bazı maçlarda savunma güvenliğini ikinci plana atmak zorunda kaldık fakat bizim bu güvenliği sağlamamız için ilk golü atmamız gerek. Bugün yeni bir sayfa açılsın istiyorum. Bu tamamen sizlerin elinde” (Milliyet - Serdar Sarıdağ)