Sergen Yalçın'dan maç sonu önemli açıklamalar

Sergen Yalçın'dan maç sonu önemli açıklamalar

Beşiktaş, Yeni Malatyaspor karşısında üç puanı üç golle aldı.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın şunları söyledi:

"Sakatlık durumunu bilmiyorum, doktorla konuşmadım, yarın netleşir ama Alex'in oynayacağını zannetmiyorum, Vida ile Nkoudou'nun durumlarının ciddi olacağını düşünmüyorum. Alex'in arka adelesinde problem oldu, ne kadar olmaz, sonra belli olacak.

Taraftarlarımızın izlerken zevk alacağı bir oyun oynamak istiyoruz. Ofansif olarak güçlü bir takımla oynayacağız, inşallah başlangıcımız iyi olur. Biz de kendi seviyemizi Şampiyonlar Ligi'nde test edeceğiz.

Günün heyecanını yaşayalım, taraftarımız izlesin, oyuncularımız mutlu etmek için elinden geleni yapsın, skora bakarız sonra.

Pjanic yabancı olduğu bir iş yapmıyor, sonuçta futbol oynuyor. Takıma alışır. Ne kadar kaliteli olduğunu gösterdi. Çok önemli bir transfer. Batshuayi de öyle. Alex'in sakatlığı bizi çok üzdü. Aldığımız oyuncular, mevcut oyuncularla güzel bir birliktelik yakalıyor.

Can Bozdoğan genç bir kardeşimiz. Fizik olarak iyi, oyun olarak da gelişecek. Kullana kullana seviyesini yükselteceğiz. Ligde, Şampiyonlar Ligi'nde kullanacağız. Mutlaka değerlendireceğiz. Umarım bu şansı iyi kullanır.

Dört maçta gol yememek, işin savunma boyutu bizim için çok önemli. Aslında üçüncü bölge hücum değil, biz savunmayı orada yapıyoruz. Orada başlatıyoruz. Oradan çıkarlarsa, üzerimize gelebiliyorlar. Onu doğru yapmazsan, çıkartırsan da sıkıntı yaşarsın.

Batshuayi kaç gol atar bilmiyorum. Bu kadar önde oynayan bir takımda 15-20 atar herhalde bilmiyorum. Belki 30 atar. Yani bunu bilemem.

Dortmund hücuma iyi çıkıyor ama iyi dönemiyor. Sıkıntıları var. Ancak güçlü takım, Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı iyi biliyorlar. Oyun anlamda tatmin olmamız lazım. En son skora bakarız.

Dortmund'u canlı izledik bugün. Şampiyonlar Ligi'nde tecrübeli, hücumda çabuk çoğalan fakat geri dönüşlerde sıkıntı yaşayan bir takım. Biz kendi hazırlığımızı yapıp, oyun planımızı belirleyeceğiz."