Sergen Yalçın'dan Cenk Tosun açıklaması

Sergen Yalçın'dan Cenk Tosun açıklaması

Beşiktaş'ın deplasmanda Erzurumspor'u yendiği 4-2'lik skorun ardından teknik direktör Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 34. haftasında lider Beşiktaş, BB Erzurumspor deplasmanına konuk oldu. İlk yarısı 2-2 biten karşılaşmayı Siyah-beyazlılar 4-2'lik skorla kazandı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 9'da Larin, 26'da Oğuzhan Özyakup, 66'da Ghezzal ve 86'da Gökhan Töre attı. Beşiktaş aldığı galibiyetle puanını 70'e yükseltti. 

Maç sonunda Sergen Yalçın şu açıklamaları yaptı:

"Allah şifa versin Cenk'e. Sezonu kapattı. 6-7 ay, ne kadar olur bilmiyoruz. Çok ciddi. Hayatta her şey insanın başına geliyor. Her şeye hazırlık olmak lazım. Çok geçmiş olsun.

Bu hafta sezonun en zor haftasıydı. Kasımpaşa, Alanya, Erzurum. Bu 3 maç bizi düşündürüyordu. Son bölüme tam kadro hazırlanacağız diye düşünüyorduk ama milli arada çok büyük sakatlıklar, kovidler, cezalı oyuncular oldu.

Zemin sıkıntılıydı. Bazı arkadaşların da ufak tefek problemleri var. Bu tür maçları kazanmak önemli, 3 puan değerli.

Bu sene zor. Oyuncuları da anlamak lazım. Bekliyoruz ki her maç iyi oynasınlar, 3-5 atsınlar. Bu oyun zor bir oyun. Performansa bağlı. Bireysel performanslar düşebilir. Normaldir.

Zor bir süreçten geçiyoruz. Türk futbolu zor süreçten geçiyor. Herkes bir sürü maç oynuyor. Trafik yoğun. Sekteler normal. Biz bunu bekliyoruz.

Kimse 8'de 8 falan yapamaz bu ligde... Çok zor! Ne kadar az hasar alırsak o kadar önemli."