Sergen Yalçın'dan Dorukhan'a motivasyon!

Sergen Yalçın'dan Dorukhan'a motivasyon!

Uzun süredir ilk 11’de şans bulamayan Dorukhan’ın, 5 savunma oyuncusunun forma giymeyeceği maçta başlama düdüğüyle birlikte sahada olması bekleniyor. Sergen Yalçın maç öncesi Dorukhan ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta tüm gözler yarın oynanacak Gençlerbirliği maçına çevrilmiş durumda. Ligde zirve mücadelesi veren, Türkiye Kupası'nda da yarı finale yükselerek yoluna devam eden Beşiktaş'ta savunma alarm veriyor. N'Sakala ve Vida kart cezalısı, Montero ile Rıdvan Yılmaz sakat, genç stoper Serdar Saatçi de Ümit Milli Takım kampına dahil edildiği için yarınki maçta görev yapamayacak. Savunmada sadece Rosier ve Welinton'un formaları garanti. Sergen Yalçın, bu 2 ismin yanında kimi oynatacağının hesaplarını yaparken, Dorukhan Toköz'ün cezasının sona ermesi bu bölgedeki alternatifleri artırdı.

BU FIRSATI KAÇIRMA

Sol bekte ilk olarak Necip Uysal'ı sahaya sürmeyi planlayan Yalçın, Welinton'un yanında ise Atiba'yı oynatmayı planlıyordu. Ancak Dorukhan'ın cezasının bitmesi ile birlikte Sergen Yalçın milli oyuncuyu ilk 11'de oynatabilir. Geçtiğimiz sezon sağ bekte de forma giyen Dorukhan Toköz'ü sadece stoperde değil sol bekte de deneyecek olan Yalçın istediğini alabilirse, bu kez de stopere Necip'i geçirecek. Tecrübeli hocanın Dorukhan'a, "Bu maç kendini göstermen için fırsat, çok iyi değerlendirmelisin" uyarısında bulunduğu öğrenildi.

İSPANYA'DAN TEKLİF VAR

Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Dorukhan Toköz için İspanya'dan flaş bir haber geldi. Milli oyuncuya, Manuel Pellegrini'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Real Betis'in talip olduğu kaydedildi. AS Gazetesi'nin haberinde, ekonomik olarak sorunlar yaşaması nedeniyle bonservissiz oyunculara yöneldiği belirtilen Betis'in, orta sahada Carvalho'nun yerine bir oyuncu aradığı ve Dorukhan Toköz transferinde yoğunlaşıldığı belirtildi. (Fotomaç)

Etiketler :