Sergen Yalçın'dan hakem tepkisi

Sergen Yalçın'dan hakem tepkisi

Beşiktaş, Süper Lig'in 31. haftasında son 8 maçında 6 galibiyet, 2 beraberlik alan Kasımpaşa'yı konuk etti. 

Ajans Beşiktaş - Galatasaray ve Sivasspor'un kaybettiği haftada ayağına gelen fırsatı kullanan Kara Kartal, gol düellosuna sahne olan Beşiktaş-Kasımpaşa maçından 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Beşiktaş'ın golleri Boyd, Boateng ve Güven'den geldi.

Maç sonunda konuşan Sergen Yalçın şunları söyledi:

"Kasımpaşa fizik olarak çok güçlü, önemli oyunculara sahip bir takım. Çok zor bir maç oynadık. Bu dönemde maç oynamak çok zor. Sakatlarımız, cezalılarımız oluyor. Çok fazla eksilmeye başladık. Bir an evvel şu 3 maçı oynayalım. Oyuncuların rahatlaması lazım.

3. sırada bitirebilir miyiz bilmiyorum çünkü zor maçlarımız var. Belki 4 belki 5. olacağız ama bizim için en iyi sıra 3.'lük. İnşallah 3. sırada bitiririz.

Gökhan Gönül ile Burak Yılmaz yarın MR'a girecek. Benim tecrübeme göre 4 gün sonra maçımız var ve onları kullanacağımızı sanmıyorum. Umarım sezonu kapatmamışlardır.

Göreve başladığımdan beri hakemlerle ilgili konuşmadım. Ancak geçen hafta ve bu haftaki hakem yönetimlerinden memnun değiliz. Kendi sahamızda rakip gibi oynuyoruz.

Ali Şansalan'ı beğenirim ama ona tavsiyem, biraz daha maç izlesin. Yarın buraya seyirci geldiğinde hakemler büyük sıkıntı yaşar."