Sergen Yalçın'dan oyuncularına uyarı: "Skor ne olursa olsun rahatlamayacaksınız"

Sergen Yalçın'dan oyuncularına uyarı: "Skor ne olursa olsun rahatlamayacaksınız"

Oyuncularını ikaz eden başarılı çalıştırıcı “Farkı buluyoruz, basit hatalar yapıyoruz, rakibi maça ortak ediyoruz, ekstra efor sarf edince de sakatlıklar çıkıyor” dedi.

Ajans Beşiktaş - Ligde son iki maçında beş puan kaybeden, Şampiyonlar Ligi'nde de çıktığı iki karşılaşmadan puansız ayrılan Beşiktaş, kötü gidişe bu akşam son vermek istiyor. Ligin güçlü ekiplerinden Sivasspor'u misafir edecek olan siyah beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın bu kapışma için üç puandan başka bir şey düşünmüyor. Karşılaşma sonrası millî araya girilecek olması sebebiyle takımın üzerinde bulunan sakatlık kâbusunun da atlatılacağını belirten tecrübeli çalıştırıcı futbolcularıyla yaptığı son toplantıda galibiyetin önemini vurguladı.

Hataya yer yok!

Millî araya rahat kafayla girmek istediğini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, özellikle son maçlardaki bireysel hatalara dikkat çekti. Kaybedilen puanların tamamen basit hatalar sebebiyle gerçekleştiğinin altını çizen Sergen Yalçın “Skor ne olursa olsun rahatlamayacaksınız. Artık farkı yakalayıp maçı rakibe vermenizi istemiyorum” dedi. Bu durumun sakatlıklara da yol açtığını söyleyen Yalçın “Öne geçiyoruz, farkı buluyoruz ama sonra maçı zora sokunca ekstra efor sarf ediyoruz. Bu da sakatlıklara yol açıyor” diyerek oyuncularını ikaz etti. (Türkiye Gazetesi)