Sergen Yalçın'ın 3'te 3 hesabı

Sergen Yalçın'ın 3'te 3 hesabı

Liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın önlerindeki üç müsabakayı planlıyor.

Süper Lig’de çıktığı son 7 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik alan Kartal, milli ara öncesi ezeli rakibi Fenerbahçe ile Vodafone Park’ta oynadığı derbiden 1-1’lik skorla ayrılmıştı. 

Siyah-beyazlı takım pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı karşılaşmayı kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Teknik patron Sergen Yalçın’ın, yöneticiler ve yardımcıları ile yaptığı görüşmelerde sıradaki 3 maçtan 9 puanla ayrılmanın önemine dikkat çektiği belirlendi.

Şampiyonluk yarışında kritik bir dönemi geride bıraktıklarını vurgulayan siyah-beyazlı hocanın, “Son dönemdeki performansımız ve aldığımız sonuçlar ortada. Milli ara öncesinde puan olarak hedeflediğimiz noktaya ulaştık, önemli bir avantaja da sahibiz. Ancak takdir edersiniz ki henüz hiçbir şey bitmedi. Kasımpaşa, Alanya ve Erzurum maçlarını kayıpsız geçmemiz lazım. Üç maçta 9 puan alırsak şampiyonluğa biraz daha yaklaşmış oluruz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Oyuncularına çok güvendiğini de dile getiren Sergen Yalçın’ın, “Bu takımın şimdiye kadar yaptıkları, bundan sonra yapacaklarının da teminatıdır. Şampiyonluk için hep birlikte sonuna kadar mücadele edeceğiz” dediği kaydedildi. (Milliyet)