Sergen Yalçın'ın Aboubakar şartı

Sergen Yalçın'ın Aboubakar şartı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, transferi gündemde olan Vincent Aboubakar'ın 35 maçta oynaması durumunda gelmesini istiyor.

Ajans Beşiktaş - Aboubakar, Beşiktaş’a dönecek mi? Herkesin kafasında bu soru var. Kamerunlu oyuncunun sakatlığı değil de çocukluktan kalma kronik hastalığının kabul edilip edilmeyeceği tamamen Sergen Yalçın’a kalmış durumda. Torunoğulları ve Çebi daha önce beraber çalıştıkları Aboubakar’ın o dönemde kendilerine sorun çıkarmadığını iddia ediyor. Ayrıca Porto ile Şampiyonlar Ligi’nde oynadıkları maçtan sonra kendi soyunma odalarına gelmesine hatırlatıp, “takımı tanıdığını” söylüyor. Sergen ise 42 lig maçından en azından 35’inde banko oynayacak daha sağlam bir forvet istiyor.

Aboubakar'ın menajeri: ''Beşiktaş ile görüşüyoruz''

Eski Başkan Fikret Orman’ın kronik hastalığı nedeniyle “bir daha dönemez” dediği Ze Luis için Porto'nun transferlerini yürüten menajer Pini Zahavi; “Aboubakar sakat değil. Kronik sakatlığı yok. Geçtiğimiz sezon Porto'nun yıldız, değerli golcüleriyle rekabet etti ve sabırla bekledi. Profesyonelliğin gerektirdiği şekilde hareket ediyor. Beşiktaş'la görüşüyoruz” açıklamasında bulundu. (Fotospor)

Etiketler :