Sergen Yalçın'ın dönüş tarihi belli oldu

Sergen Yalçın'ın dönüş tarihi belli oldu

Beşiktaş, koronavirüse yakalanan Sergen Yalçın'a yapılan son testlerde negatif sonuç alındığını açıkladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın koronavirüs hastalığı nedeniyle Süper Lig'in ilk 2 haftasında takımın başında yer alamamıştı. Beşiktaş, koronavirüse yakalanan Sergen Yalçın'a yapılan son testlerde negatif sonuç alındığını açıkladı.

SERGEN YALÇIN'IN SAĞLIK DURUMU

Beşiktaş'ın Sergen Yalçın hakkında yaptığı açıklama şu şekilde: "Futbol Takımımıza Trabzonspor müsabakası öncesi uygulanan rutin tarama testlerinde pozitif PCR sonucuna rastlanan Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın'ın ilgili protokoller uyarınca gerçekleştirilen kontrol PCR ve klinik tarama testlerinde negatif sonuç saptanmıştır."

SERGEN YALÇIN, RİO AVE MAÇINDA YOK

Sergen Yalçın'ın, Rio Ave maçında takımın başında olamayacağı fakat Konyaspor maçından önce yapılacak olan testte negatif sonuç alırsa kulübede olabileceği bildirildi.

BEŞİKTAŞ, RİO AVE MAÇINA HAZIRLANIYOR

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Portekiz ekibi Rio Ave ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sergen Yalçın'ın yardımcıları yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5'e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman, yarım sahada yapılan üç takımlı turnuva maçları ve şut çalışması ile sona erdi. (Futbol Arena)

Etiketler :