Sergen Yalçın’ın veto ettiği 8 yıldız

Sergen Yalçın’ın veto ettiği 8 yıldız

Taraftarlar yönetimi “vizyonsuz” olmakla, yönetim ise Sergen Yalçın’ı “yetersiz” oyuncuları transfer ettirmekle suçluyor.

Ajans Beşiktaş - Welington, N’Sakala, Mensah, Josef, Gökhan Töre ve Aboubakar’ı Sergen’in istediğini iddia Beşiktaş’ın transferde söz sahibi yöneticilerinden birisi ise kendilerine bırakılsaydı, bambaşka bir takım kuracaklarını söyledi. “Sergen transferleri kendi yapmak yerine bize bıraksaydı, ona çiçek gibi takım verecektik” dedi. Anlaştıkları ancak Sergen Yalçın'ın veto ettiği oyuncuları; Naldo, Knoche, Omar, Rafael, Biglia, Santi Cazorla, Zivkovic ve Balotelli olarak açıkladı.

TARAFTARLARDAN SERGEN YALÇIN İSYANI: ''KEŞKE GENÇLERLE ÇIKSAYMIŞ''

Beşiktaş geçen sezonun son maçında Gençlerbirliği’ni  Ersin, Rıdvan ve Güven Yalçın gibi gençleri sahaya sürüp  Kartal, Kerem ve Erdoğan gibi gençleri maç kadrosunda tuttuğu maçta 3-0 yenip Şampiyonalar Ligi’nde ön eleme oynama hakkı kazanmıştı.

Transfer dönemi başında Sergen Yalçın, “Ben gençlerle oynarım ama 6. hafta geldiğinde 2 galibiyet ve 3 beraberlik alırsam ne diyeceksiniz?” demişti.

Sergen, tecrübelilerle 6 maça çıktı toplam. 1 galibiyet -1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.  Taraftarlar, “Keşle gençlerle çıksaymış” diye isyan etti. (Fotospor)

Etiketler :