Serkan Akcan: ''Vasatlık akıyor!''

Serkan Akcan: ''Vasatlık akıyor!''

Beşiktaş, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Josef De Souza kadrosuna katmıştı. Spor yorumcusu Serkan Akcan, "Josef transferinin ardından Beşiktaş'ın orta sahadaki oyuncu seçimleri nasıl gerçekleşir?'' sorusunu yanıtladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın orta sahasının Josef - Atiba - Mensah olarak şekilleneceğini söyleyen Fanatik Gazetesi yazarı Serkan Akcan, "Oğuzhan - Adem Ljajic müthiş bir havuz oluşturur fakat bu oyuncuları hamle oyuncusu olmaya ikna edebilecek misin? 2-3 ay geçtikten sonra oyuncular kazan kaldıracak mı? Burası da önemli bir konu." dedi.

Beşiktaş'ın merkez kalitesinin takımın hiçbir bölgesinde olmadığını söyleyen Serkan Akcan, "Son altı yılın ortalamasına bakarsak Beşiktaş'ın sadece orta üçlüsü alternatifleriyle birlikte bir standart sağlıyor. Onun haricinde sağ forvet, sol forvet, santrfor, stoperde Vida'nın sağında solunda oynayan bütün oyuncular vasat. Beşiktaş kadrosundan vasatlık akıyor." dedi.

Beşiktaş'ın kanayan bölgesinin sağ ve sol bek olduğunu söyleyen Serkan Akcan, "Santrafor ve sağ bek alındığında en azından kanayan yara duracak. Sağ bek olmadan oynamak çok ciddi bir problem" dedi.

Etiketler :