Serkan Çınar'ın karnesi - Serkan Çınar'ın yönettiği maçlar (28.12.2018 Son Durum)

Serkan Çınar'ın karnesi - Serkan Çınar'ın yönettiği maçlar (28.12.2018 Son Durum)

Serkan Çınar haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Serkan Çınar ile ilgili tüm bilgiler bu haberde... Serkan Çınar'ın Beşiktaş karnesinden rakamlar merak ediliyor.

Serkan Çınar'ın Beşiktaş karnesine baktığımızda şimdiye kadar 13 kez siyah-beyazlı takımın maçını yönettiği görülüyor. Serkan Çınar istatistiklerine göre Beşiktaş bu maçlarda 11 galibiyet elde ederken, hiç mağlup olmadı. Hakemin yönettiği maçlarda Beşiktaş 2 kez berabere kaldı.

Serkan Çınar Beşiktaş karnesi kartlar açısından da önemli. Hakem Çakır, 23 kez siyah-beyazlı futbolculara sarı kart gösterirken, rakip takım oyuncularına ise 45 kez sarı kart gösterdi. Beşiktaş'ın maçlarında hiç kırmızı kırmızı karta başvurmayan Serkan Çınar, rakip takımlara karşı da 3 kez kırmızı kart kullanmıştır.

Serkan Çınar istatistikleri

2018 yılı sonu itibariyle istatistiklere göre Serkan Çınar'ın yönettiği 270'den fazla maçın yüzde 45'ini ev sahibi takımlar kazanırken, yüzde 27'sini deplasman takımları kazanmıştır. Serkan Çınar maçları içinde iki takımın berabere kalma oranı ise yüzde 28 olarak kayda geçmiştir. 

Serkan Çınar istatistiklerine bakıldığında sarı kart gösterme oranı maç başına 5,2 sarı kart şeklindedir. Öte yandan Çınar'ın kırmızı kart istatistiği maç başına 0,28 olduğunu gösteriyor.

Serkan Çınar yönettiği maçlar

FIFA klasmanında hakemlik yapan Çınar, kariyeri boyunca 270'dan fazla maç yönetmiştir. 2000 yılından beri hakemlik yapan Serkan Çınar, maçları VAR hakemi olarak da yönetmektedir.

Serkan Çınar kimdir? Serkan Çınar nereli? Kaç yaşında? Serkan Çınar'ın asıl mesleği, hakemlik kariyeri ve daha fazlası haberimizde...

Serkan Çınar TFF resmi sitesine göre 16000 lisans numaralı Süper Lig hakemidir. Hakemlik dışında mesleği eğitimciliktir. Serkan Çınar Transfermarkt bilgilerine göre ilk kez 2000 tarihinde 3. Lig maçlarını yönetmeye başlamıştır. Hakemlik bölgesi İstanbul olan Serkan Çınar, 14 Nisan 1976 tarih doğumludur. Trakya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan Çakır 1.76 boyundadır.

Aslen Kırklareli olan Serkan Çınar, ilk ve orta öğrenimini Babaeski'de aldı ve liseyi Lüleburgaz'da okudu. Serkan Çınar, 8 yaşında Alpullu Şekerspor'un altyapısında futbola başladı. 4 yıl orada oynadıktan sonra 13 yaşında Kırklareli Camspor'a transfer oldu. İstanbul'daki Olimpik Takım seçmelerine davet edildi ve o gün takıma seçilen Emre Aşık ve Alpay Özalan'dan sonra geldi. Fakat Çınar, takımın önemli maçları sebebiyle seçmelere gidemedi. 

Yine o dönemde Bakırköyspor'a gitme durumu oldu ancak bu defa da bir sakatlık yaşadı. Bunun üzerine Edirne'de Trakya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nu kazandı. 2 yıl orada okudu ve bu sırada sakat olduğu için futboldan uzak kalınca üniversite takımında hentbol oynadı. Burada 1 sene oynadıktan sonra rektörün isteğilye VAN BESYO'ya geçti. Van'a gitti ve 4 sene orada okudu. Hakemliğe'de burada başladı. Süper Lig maçını İlk defa 13 Eylül 2008'de oynanan Konyaspor maçında 1.hakem olarak başladı.

Serkan Çınar Transfermarkt sayfasında, hakemin yönettiği tüm maçların bilgilerine ve Çakır'ın peformans verilerine göz atabilirsiniz. Öte yandan Serkan Çınar Maçkolik sayfasında da Transfermarkt'a benzer şekilde Serkan Çınar'ın detaylı istatistiklerine erişebilirsiniz.

Serkan Çınar'ın Beşiktaş ile ilgili çıkmış tüm haberlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.