2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kuraları belli oldu! İşte Türkiye'nin rakipleri...

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ne katılacak takımların gruplara ayrılacağı kuralar, İsviçre'nin Zürih kentinde çekildi.

Ajans Beşiktaş - 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ne katılacak takımların gruplara ayrılacağı kuralar, İsviçre'nin Zürih kentinde çekildi. G Grubu'nda mücadele edecek Türkiye'nin rakipleri belli oldu. İşte Türkiye A Milli Takımı'nın rakipleri;

2022 FIFA DÜNYA KUPASI AVRUPA ELEMELERİ G GRUBU:

1- Hollanda

2- Türkiye

3- Norveç

4- Karadağ

5- Letonya

6- Cebelitarık

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kurasıyla ilgili konuşan eski Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun, ''1. torbadan kimse çıksa zorlu olacaktı. Hollanda da güçlü bir ekip, bize benziyorlar, yeni bir jenerasyona girdiler. 3. torbadan zor ve beklemediğimiz bir rakip çıktı ama yine de bizim kalitemizde bir takım gibi değil diye düşünüyorum. Avrupa Şampiyonası elemelerindeki performansımızı gösterirsek ben Dünya Kupası'na gidebileceğimizi düşünüyorum. 1.5-2 aydır takımla çalışıyorum, hoca biraz şans veriyor dakikalarım az da olsa. Hocayla iletişimimiz çok iyi, sonuçta 8 ay forma giyemedim, fizik güç olarak geri dönmek zor." dedi.

Rakiplerin zor olduğunu belirten Türkiye A Milli Takım Teklnik Direktörü Şenol Güneş, ''Kolay bir grup değil. Ancak şu anda yapacağımız değerlendirmelerin hepsi kağıt üzerinde. Fikstürü ve sonraki dönemi göreceğiz. Rakiplerimizi analiz edeceğiz, bilgiler toplayacağız. Hollanda ve Norveç ile çekişeceğiz gibi görünüyor. Fransa, Danimarka gibi takımlar bize daha uygundu 1. torbadan. Hollanda çıkış yapmak istiyor." ifadelerini kullandı.

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı