Adil Gevrek: ''Sergen Yalçın aradı. Töre'yi bize ver dedi''

Beşiktaş, transfer çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kara kartal, Malatyaspor'dan eski yıldızı Gökhan Töre ve Stoke City'den Badou Ndiaye transferlerini bitirmek için çalışmalara başladı.

Ajans Beşiktaş - Haber Global muhabiri Sercan Dikme'nin haberine göre Beşiktaş, Gökhan Töre ve Badou Ndiaye transferlerini bitirmeye çok yakın. Welinton konusunda da Alanyaspor ile görüşmeler olumlu geçiyor.

Siyah beyazlıların transfer etmek istediği isimler hakkında konuşan Dikme, ''Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ile konuştum. 'Sergen Yalçın aradı, Gökhan Töre’yi bize ver dedi. Sergen Yalçın kıymet verdiğim bir hoca, görüşmelerimiz halen sürüyor' dedi. 

Beşiktaş, orta sahasını güçlendirmek için Badou Ndiaye’yi listesine aldı. Siyah beyazlılar, bu transferi gerçekleştirmesi için menajer Fatih İlek’e yetki verdi.

Beşiktaş aynı zamanda Welinton için Alanyaspor ile görüşmelerini sürüyor. Beşiktaş Ahmet Gülay’ın sözleşmesini uzatıp Alanyaspor’a 2 yıl kiralama konusunda anlaşma sağlamak üzere.'' ifadelerini kullandı.

Futbol Haberleri

Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor
Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor
Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor
İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...