Ali Ece'den Rachid Ghezzal yorumu: ''Beşiktaş için çok başka bir oyuncu''

Spor yorumcusu Ali Ece, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal hakkında değerlendirmede bulundu.

Ajans Beşiktaş - Spor yorumcusu Ali Ece, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal hakkında değerlendirmede bulundu. Ghezzal'in çok başka bir futbolcu olduğunu belirten Ali Ece, ''Futbol oynamak Ghezzal'in hayattaki tek çıkış yolu. Futbolcu-topçu farkı vardır ya. Eski Milli takım oyuncuları da bundan hep bahseder. Ghezzal'in bu golü, 'topçu' golü. Ghezzal, Beşiktaş için çok başka bir oyuncu.

Çalımı attı, ondan sonra şutu çekti. Bundan önce çalımı atmadan direkt Aboubakar'ı, Larin'i buluyordu. Şimdi kaleye daha da yaklaştı. Ghezzal'in tek eksiği gol deniliyordu, 'Ben gol atarsam, jenerklik atarım' mesajını verdi.

Bu karlı zeminde, yoğun fikstürde, zorlu maçlarda ilk golü atmak çok önemli. Beşiktaş'ı bu sezon şampiyonluk yarışında tutan ilk golü attıktan sonra oynanan oyun oldu. İlk golü attıktan sonra Beşiktaş daha da güçlü bir oyun oynuyor. Gençlerbirliği maçında da böyle oldu.

Ghezzal ilk Lyon'da oynamaya başladığında sol kanatta oynuyordu. Daha sonra Fekir'le Valbuena'yla forma yarışına girdi. Ondan sonra da sağ kanada geçti. Sağ kanada geçtikten sonra, sol ayağıyla bu vuruşları yapmaya başladı, Türkiye'de yaptığı asistlerin çoğunu öyle yapmaya başladı. Daha önce solda oynamasının bunda büyük katkısı vardır.

Ghezzal, Beşiktaş'ın en hızlı dribling yapan, en sert çeken oyuncusu değil. Ama Ghezzal, tam bir kanat oyun kurucu.'' ifadelerini kullandı.

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı