Anas Tahiri, Beşiktaş'ın teklifini açıkladı

Hollanda Eredivise takımlarından RKC Waalwijk ile oldukça iyi bir sezon geçiren Anas Tahiri, Beşiktaş'tan teklif aldığını ve büyük bir takımdan gelen bu teklif için çok mutlu olduğunu belirtti.

Ajans Beşiktaş - Hollanda Eredivisie takımlarından Waalwijk'in Faslı yıldızı Anas Tahiri, Beşiktaş'ın gündeminde. Bu sezon Waalwijk formasıyla başarılı bir performans sergileyen Tahiri, Beşiktaş'ın teklifini resmen açıkladı. 

25 yaşındaki oyuncu, "Beşiktaş'tan somut bir ilgi var ama bunun için acele etmiyorum. Bu konudaki gelişmeleri menajerim ve kulübüme bırakmış durumdayım" ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş'ın teklifinden mutluluk duyduğunu aktaran Tahiri, "Bu beklenen bir şey değildi. Tatildeyken bir telefon aldım. Büyük bir takımın ilgisini çekmeniz her zaman mutluluk vericidir" dedi. 

Waalwijk Teknik Direktörü Fred Grim ise yollarına Eredivisie'de devam etmek adına Tahiri'nin takımda kalmasını istiyor. Bu sezon 27 maça çıkan merkez orta saha; 6 gol, 1 asistlik katkısının yanı sıra performansıyla takımın öne çıkan isimlerinden olmuştu. (Fanatik)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı