Anderson Talisca, Brezilya'da kulüp satın aldı. Annesini de başkan yaptı!

Beşiktaş'ta oynadığı dönemde takımın en önemli isimlerinden biri olan ve Guangzhou Evergrande'de de yükselen performansını gollerle taçlandıran Anderson Talisca, Brezilya'da Sport Club Olimpia kulübünün sahibi oldu.

Ajans Beşiktaş - Takım sahibi olmayı çocukluktan bu yana hedeflediğini söyleyen Talisca, "Her zaman bu arzum vardı. Çocukluğumdan bu yana futbol ile uğraşıyorum ve profesyonel olduğumdan bu yana daha ciddi şeyler düşünmeye başladım. Finansal olarak güvendiğim insanlarla bir araya geldim ve rüyayı gerçeğe çevirdim" dedi.

KULÜBÜN BAŞINA ANNESİNİ GEÇİRDİ

Takımın başkanlığına da annesi Ivone Souza'yı getiren Talisca, "Ben tatillerimde kulüp ile ilgileneceğim ama başkan olan annem, günlük olarak kulübün tüm işleriyle ilgilenmek üzere görev başında olacak" diye konuştu.

Talisca'nın kulübü Sport Club Olimpia, Mart ayından itibaren Bahia eyaletinde yerel ligde mücadele edecek. (Sporx)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı