Aras Özbiliz, Beşiktaş'ı unutamadı

Süper Lig'in devre arasında Moldova takımlarından Sheriff'e kiralanan Aras Özbiliz'den son haberler...

Ajans Beşiktaş | Dış Haberler - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 2'nci devresi için lisans çıkartmadığı futbolcusu Aras Özbiliz'i Moldova takımlarından Sheriff Tiraspol'e kiralamıştı.

Şubat ayı başından beri Sheriff'te forma giyen Aras son olarak Moldova Ulusal Ligi'nde 5 Mayıs'ta oynanan 3-1'lik FC Sheriff - Zimbru maçında 48 dakika forma giydi.

Maç sonrası kulübün resmi sitesine konuşan Özbiliz, galibiyetten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi ve "Bu oyunlarda sonuç her şeyden öte" dedi.

Sakatlığı hakkında sorulan soruya Aras, "Şimdi daha iyi hissediyorum. Bu tür yaralanmalardan sonra gerekli formu kazanmak zordur. İyileşmenin hızlı bir şekilde ilerlediğine sevindim.  Tanrı'ya şükür ki sağlıklıyım ve bu harika oyunu oynamaya devam ediyorum." şeklinde yanıt verdi.

Aras, en unutamadığı derbiler hangileri şeklindeki bir soruyu ise Ajax - Feynord, Beşiktaş - Galatasaray, Spartak - CSKA maçlarını söyleyerek yanıtladı.

Aras Özbiliz, FC Sheriff'te 3 maçta oynadı, bir kez 11'de görev aldı. Yeni takımında 3 maçta toplam 125 dakika (maç başına 41 dakika) forma giydi.