Atiba: "Sezon sonu karar vereceğim"

Beşiktaş’ta 7 yılda 229 maçı başarıyla deviren Atiba Hutchinson’ın, istikrarlı görüntüsünü sürdürmesi yönetimi harekete geçirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta üst üste 7. sezonunu geçiren Atiba Hutchinson, 36 yaşında olmasına rağmen ortaya koyduğu başarılı performansla dikkatleri üzerine çekiyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın ilk olarak alternatif oyuncu olarak düşündüğü tecrübeli futbolcu, istikrarlı görüntüsüyle kısa sürede Kartal’ın yeni hocasının da vazgeçilmezleri arasına girdi. Bu sezon 8 maça çıkıp 1 gollük performans sergileyen Kanadalı oyuncunun, takımda ek olarak genç oyuncular için bir idol olarak ön plana çıkmasını göz önünde bulunduran yönetim, başarılı ismin sezon sonunda bitecek kontratı için şimdiden harekete geçti.

Siyah-Beyazlılar’ın, milli arada tecrübeli isimle bu konuda masaya oturacağı bildirildi.

‘Sezon sonu karar vereceğim’

Şu andaki kontratı önceki yılın opsiyonuna dayanan başarılı futbolcu, yeni kontrat görüşmeleri konusunda çok sıkıntılı süreçler yaşamıştı.

Önceki sezon sözleşme görüşmelerinin uzaması sebebiyle takımın yaz kampını kaçıran ve ek olarak takımın UEFA Avrupa Ligi Listesi’ne dahil edilmeyen tecrübeli futbolcu, kısa sürede eksiğini kapatıp liste dışı kalmasını da sorun etmeyip formasını geri almıştı.

Sezon başında kariyer planlamasıyla ilgili olarak açıklamada bulunan Atiba, “Kendimi şu anda çok iyi hissediyorum. Futbola 1 yıl daha devam etme gibi bir hedefim var. Ancak buna sezon sonunda karar vereceğim” demişti. (Fanatik)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı