Beşiktaş, 6 maçın ardından...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 14. haftasında sahasında Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti. Karius'un gol yememesi dikkat çekti.

Ajans Beşiktaş -  Beşiktaş, Süper Lig'de altı maçlık aranın ardından kalesini gole kapatmayı başardı. 

Maç sonunda konuşan Loris Karius, "Gerçekten harika bir atmosfer vardı. Taraftar yüzdü yüzünü verdi. Taraftarımız sayesinde bugün 3 puanı aldık. Derbiyi kazanarak zirveye yaklaşmak çok önemliydi. Galatasaray'la olan mesafeyi kapattık, 3 puan aldık. İnancımız daha da yükseldi. Her şeyin mümkün olduğunu bir kez daha gösterdik. Bu inancımızı tazeledi" dedi.


Spor Toto Süper Lig'in 14. haftası dev bir maça sahne oldu. Beşiktaş ile Galatasaray, iki ezeli rakip Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Son derece heyecanlı geçen mücadelede Beşiktaş, Galatasaray'ı 1-0 yendi. 2 takımda da eksik isimlerin fazla olmasına rağmen, iki camia da 3 puan için savaştı. Beşiktaş, Adem Ljajic'in penaltı golü ile 3 puanı hanesine yazdırırken Galatasaray ile de puan farkını tamamen eritti. Puanını 24'e yükselten Kartal böylece zirveye ortak oldu.

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı