Beşiktaş, Adriano ile görüşmelere başladı

Dış transferi büyük oranda tamamlayan Beşiktaş, şimdi de iç transferi bitirmek istiyor. Siyah beyazlılar, Brezilyalı futbolcusu Adriano'nun sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başladı.

Ajans Beşiktaş - Ara transfer döneminde Pepe ve Babel ile yollarını ayırarak Isimat Mirin ve Burak Yılmaz'ı kadrosuna katan Beşiktaş'ta imzalar devam edecek. Transfer döneminin biteceği 31 Ocak'a kadar dış transfer konusunda 1 ya da 2 takviye daha düşünen siyah beyazlılar, iç transferde de elini rahatlatmak istiyor. 

Bu konuda ilk olarak Brezilyalı sol bek Adriano ile görüşen Beşiktaşlı yöneticiler, 34 yaşındaki futbolcuya 1 yıllık sözleşme teklif etti. 2016-2017 sezonunun başından beri siyah beyazlı formayı giyen Adriano ise kalmaya sıcak baksa da 1 yıllık sözleşme teklifinden memnun olmadı. 

Siyah beyazlılardan 2 yıllık sözleşme isteyen 34 yaşındaki sol bek oyuncusu, yönetimin bu konudaki kararını bekliyor. Adriano ile orta yol bulunmaya çalışılıyor. Taraflar arasında son yapılacak görüşmenin ardından 1+1 yıllık anlaşma sağlanması bekleniyor. Adriano belli sayıda maça çıkarsa sözleşmesi 1 yıl daha uzayacak. Brezilyalı yıldızın bu öneriyi kabul etmesi bekleniyor. (Yeni Şafak)

Futbol Haberleri

Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor
Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor
Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor
İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...