Beşiktaş-Akhisar maçı hangi kanalda saat kaçta?

Beşiktaş, Süper Lig’in 21. haftasında Akhisar Belediyespor’u konuk edecek. Peki Vodafone Arena'da yapılacak maç saat kaçta hangi kanalda?

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig’in 21. haftasında yarın Akhisar Belediyespor’u konuk edecek. Beşiktaş son olarak UEFA Avrupa Ligi'ndeki İsrail deplasmanında Hapoel Beer Sheva'yı 3-1 ile geçmişti. 44 puan ile ligin lideri olan siyah-beyazlılar Akhisar engelini de kayıpsız aşarak şampiyonluk yolunda yürüyüşünü devam ettirmek istiyor.

Hatırlanacağı gibi ligin 20. haftasında Kardemir Karabükspor'a 2-1 mağlup olan ancak en yakın takipçisi Medipol Başakşehir’in de yenilmesiyle liderliğini sürdüren siyah-beyazlı takım zirvedeki yerini korumak istiyor.

Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor arasındaki mücadele, bugün (pazar) saat 19.00'da Vodafone Arena'da oynanacak. Karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maç öncesi ve sonra tüm gelişmeleri Ajans Beşiktaş farkıyla takip edebilirsiniz.

Diğer yandan Digitürk abonesi değilseniz BJK TV'nin canlı maç anlatımını da izlemeniz mümkün. Aynı zamanda maçı TRT Radyo-1'den canlı dinleyebilirsiniz.