Beşiktaş Atletico Madrid maçı İspanya’da gündem oldu

Beşiktaş ve Atletico Madrid kulüpleri arasında dün oynanan ve tüm gelirleri depremzedeler için bağışlanan dostluk maçı, İspanyol medyasında geniş yer buldu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Kulübü’nün deprem felaketi sonrası hayata geçirdiği “Bırakmam Seni Türkiyem” yardım kampanyası kapsamında dün Vodafone Parkta Atletico Madrid ile oynadığı ve 2-0 kazandığı dostluk karşılaşması, İspanyol basınında geniş yer buldu

İspanyol medyasından öne çıkan haberler şöyle:

Marca: Maçın skorundan ziyade karşılaşmanın amacı önemliydi. Binlerce kişinin hayatını kaybettiği felaketin ardından depremzedelere yardım edildi. Futbol bunun içindir.

Mundo Deportivo: Atletico Madrid sahada kaybetti ama Türk halkının takdirini ve sevgisini kazandı. Depremzedeler için yapılan organizasyon takdire şayandı.

Sport: Atletico Madrid, depremden etkilenenlere yardım etmek için dostluk maçı oynadı.

AS: Beşiktaş ile Atletico Madrid, korkunç depremin ardından depremzedelere kaynak toplamak amacıyla bir dayanışma maçında karşılaştılar.

GOAL İspanya: Beşiktaş ve Atletico’dan büyük dayanışma. (Sözcü)

Futbol Haberleri

Beşiktaş-Gaziantep FK maçına Alman VAR hakemi!
Beşiktaş'a 9 yıllık Real Madrid tecrübesi!
Beşiktaş'ın genç yeteneğine milli davet
TFF'den yabancı hakem kararı!
Beşiktaş'ın da gündemine gelen Hummels'in son durumu