Beşiktaş - Bayern Münih maçında “paha biçilmez” bir deneyim

14 Mart Çarşamba günü Vodafone Park’ta UEFA Şampiyonlar Ligi kapsamında oynanacak Beşiktaş – Bayern Münih rövanş maçının açılışında bir sürpriz yaşanacak.

Ajans Beşiktaş - UEFA Şampiyonlar Ligi'nin resmi sponsoru olan Mastercard, Kadınlar Günü’nü Paha Biçilemez bir sürprizle kutluyor. Bu kez sürprizin baş kahramanı kız çocukları olacak. 14 Mart’ta UEFA Şampiyonlar Ligi kapsamında oynanacak Beşiktaş – Bayern Münih maçında futbolcularla birlikte sahaya kız çocukları çıkacak. Mastercard’ın kadınların futbol dahil her şeyi başaracaklarına olan inancını göstermek amacıyla düzenlediği sürpriz, Paha Biçilemez bir deneyime dönüşecek.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Paha Biçilemez bir deneyim olarak tasarlanan sürpriz, Türkiye’den 22 kız çocuğuna unutulmaz bir gün yaşatacak. Mastercard Türkiye’nin Instagram sayfası üzerinden başlatılan yarışma sonrasında bu unutulmaz an için hak kazanan kız çocukları, bu paha biçilemez sürprizi aileleriyle birlikte yaşayacak.

14 Mart’ta gerçekleşecek heyecanla beklenen karşılaşmada kızlarına bu deneyimi yaşatmak isteyenler aileler, instagram.com/mastercardturkiye adresi üzerinden düzenlenecek yarışmaya 9 Mart saat 12.00’a kadar katılabilirler. “Benim kızım çok iyi yapar!” dediği şeyin fotoğrafını #BenimKızımYapar hashtag'i ile, çocuklarının yaşını ve boyunu belirterek paylaşan kişiler arasından seçilecek 22 kız çocuğu sahaya çıkacak. Futbol yıldızlarının elini tutarak büyülü bir atmosferde yer alacak çocuklar paha biçilemez bir deneyim yaşayacak.

Ş. Ligi Haberleri

Yıldızlar kulübeye!
Borussia Dortmund-Beşiktaş maçına Fransız hakem
Beşiktaş'ın kamp kadrosu açıklandı!
"Sergen Hoca, futbolcularını hem mental, hem de psikolojik olarak iyi hazırlamış. Peki fizik? Geçiniz."
Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag: "Böyle bir sonuç beklemiyorduk"