Beşiktaş, bu sezon Avrupa dönüşü ne yaptı?

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında Vodafone Park'ta Medipol Başakşehir'i konuk edecek.

Ajans Beşiktaş - Zorlu karşılaşmada siyah-beyazlı takımda Hollandalı yıldız futbolcusu Ryan Babel kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Beşiktaş'ta, Babel dışında bir eksik bulunmuyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in, Babel'in yokluğunda Jeremain Lens'e forma vermesi bekleniyor.

Hafta içi zorlu Monaco deplasmanına çıkan Beşiktaş, Fransa'dan 2-1'lik galibiyet ile döndü. Beşiktaş, bu galibiyet ile Şampiyonlar Ligi'ndeki puanını 9 yaptı ve gruptan çıkma adına dev bir adım attı. Beşiktaş artık gözünü tamamen lige çevirmiş durumda.

Şampiyonlar Ligi dönüşü Beşiktaş ne yapıyor?

Bu sezon ilk Şampiyonlar Ligi maçına Porto deplasmanında çıkan Kara Kartal, Portekiz'den 3-1'lik skorla galip döndü. Portekiz dönüşü, ebinde Konyaspor ile karşılaşan Beşiktaş, rakibini Cenk ve Quaresma'nın golleri ile 2-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu.

Siyah-beyazlılar Avrupa'daki ikinci maçında Vodafone Park'ta Alman temsilcisi RB Leipzig'i ağırladı. Babel ve Talisca'dan gelen goller ile rakibini 2-0 yenen Beşiktaş, bu maçın ardından yine Vodafone Park'ta Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele karşılıklı goller ile 2-2 sonuçlandı.

Beşiktaş, son olarak Monaco'yu deplasmanda 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı takım, bu maçın dönüşünde Vodafone Park'ta Medipol Başakşehir'i konuk edecek. 3 haftadır ligde galip gelemeyen Beşiktaş, Başakşehir'i yenerek, galibiyet özlemine son verip çıkışa geçmek istiyor. Siyah-beyazlı takım, ligin geride kalan 8 haftasında 14 puan topladı.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.