Beşiktaş, Diaby'nin bonservisine talip

Abdoulay Diaby Kartal oluyor. Siyah-beyazlıların Sporting Lizbon'dan kiraladığı Malili futbolcunun bonservisi için düğmeye basıldı.

Ajans Beşiktaş - Abdoulay Diaby Kartal oluyor. Siyah-beyazlıların Sporting Lizbon'dan kiraladığı Malili futbolcunun bonservisi için düğmeye basıldı.

Satın alma opsiyonu bulunan Diaby için Sporting Lizbon’un Beşiktaş'a kolaylık sağladığı öğrenilirken 1 yıllık kiralık olarak siyah-beyazlı formayı giyen futbolcunun kariyerini Dolmabahçe'de sürdürmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Futbolcunun İstanbul’da çok mutlu olduğu öğrenilirken, Beşiktaş yönetiminin Sergen Yalçın tarafından aldıkları onay neticesinde harekete geçtikleri öğrenildi.

Sergen Yalçın ile çıkış yakalayan futbolcunun teknik heyet tarafından beğenildiği ve yeni sezon kadro planlamasında ilk sıralarda yer aldığı gelen haberler arasında. (beIN Sports)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı