Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı sezonu açıyor

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı 2020-21 sezonu hazrılık döneminin ilk antrenmanını yarın (10 Ağustos) gerçekleştirecek.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş resmi internet sitesinden açıklanana göre, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı yeni sezon çalışmalarına başlıyor. İşte Beşiktaş'ın açıklaması;

Erkek Basketbol Takımımız, 2020-2021 sezonu hazırlık döneminin ilk antrenmanını yarın (10 Ağustos) gerçekleştirecek.

2020-2021 sezonu öncesi genç ve dinamik bir kadro oluşturan Erkek Basketbol Takımımız, yeni sezonun ilk antrenmanını yarın (10 Ağustos) BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde gerçekleştirecek.

Siyah-beyazlılarımız, 12 Ağustos'ta kamp çalışmaları için Bolu'ya hareket edecek. 19 Ağustos'a kadar Bolu'da hazırlıklarını sürdürecek olan Erkek Basketbol Takımımız, ardından İstanbul'da antrenmanlarına devam edecek.

Takımımız, ilk hazırlık maçını 1 Eylül'de Ülker Sports Arena'da Fenerbahçe Beko ile yapacak. Ardından 2 Eylül'de Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda Darüşşafaka ile karşılaşacak olan siyah-beyazlılarımız, 5 Eylül'de Akatlar'da Büyük Çekmece ile hazırlık maçı oynayacak.

10-13 Eylül tarihlerinde Göl Kupası'nda mücadele edecek olan Erkek Basketbol Takımımız, 15 Eylül'de Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası (16-19 Eylül) için Bursa'ya hareket edecek. 

Basketbol Haberleri

Union Saint-Gilloise - Royal Antwerp maçı CANLI İZLE (09.05.2024) Canlı Yayın
Beşiktaş'ta Umut Tahir Güneş sürprizi!
Beşiktaş efsanesi Hüdai Budanur vefat etti
Beşiktaş'ın basketbol kombineleri satışa çıktı! İşte fiyatlar
U20 Erkek Milliler son nefeste kazandı