Beşiktaş - Erzurumspor maçı iddaa oranları

Beşiktaş, Süper Lig'de cuma akşamı evinde BB Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. Maçın İddaa oranları ne? İşte cevabı...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 19. haftanın açılış maçında 25 Ocak Cuma günü Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u ağırlayacak. Vodafone Park'ta oynanacak mücadele, saat 20.30'da başlayacak.

Ligin ikinci yarısına Akhisarspor deplasmanında aldığı 3 puanla başlayan siyah-beyazlı ekip, uzun bir aranın ardından yeniden taraftarıyla buluşacak.

Beşiktaş - Erzurumspor maçı iddaa oranları

Maçın iddaa oranları şöyle açıklandı:

Beşiktaş: 1.20
Beraberlik: 4.00
BB Erzurumspor: 8.00

Beşiktaş - Erzurumspor iddaa yorumu

Beşiktaş: Şenol Güneş ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta Süper Lig’in ikinci yarısına Akhisarspor galibiyeti ile başlamıştı. Rakibini deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başaran Beşiktaş, bu kez iç sahada Erzurumspor’u konuk ediyor. Lider Başakşehir ile arasında 9 puanlık fark bulunan Beşiktaş’ta savunmadaki Vida’nın kart cezası bulunuyor. Öte yandan Tolgay, Vagner Love ve Gökhan Töre’de ise zaten kadroda bulunmuyor.

Erzurumspor: Erzurumspor ise geçtiğimiz hafta ligin ikinci yarısına Konyaspor mağlubiyeti ile başladı. İç sahada rakibine 2-1 mağlup olan Mehmet Özdilek’in öğrencileri, Süper Lig’de 17. sırada yer alıyor. Bu sezon ligde 7 dış saha maçı oynayan Erzurumspor’un henüz deplasmanda galibiyet alamadığını belirtmekte fayda var.

Futbol Haberleri

Nuri Şahin Beşiktaş'a yakınlaşıyor mu?
Beşiktaş'tan Devin Özek'e teklif!
Beşiktaş, Salih Uçan ile görüşmelere başlıyor!
Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor