Beşiktaş ikinci hazırlık maçında farklı kazandı!

Beşiktaş Futbol Takımı, yeni sezon çalışmalarını sürdürdüğü Slovakya kampındaki ikinci hazırlık maçında Macar ekibi Gyirmot ile karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Samorin kasabasındaki X Bionic Tesisleri'nde Slovakya kampının ikinci hazırlık maçını Macar ekibi Gyirmot ile yaptı. Karşılaşmanın ilk golü 21. dakika Vagner Love kaydetti. Tolgay'ın ara pasında topla buluşan Love Gyirmot önünde Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

29. dakika Vagner Love'un ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Larin'in vuruşu kaleciden döndü. 40. dakika Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel penaltı atışından yararlanamadı ve ilk yarı 1-0 Beşiktaş üstünlüğü ile tamamlandı.

Beşiktaş 48. dakika Oğuzhan ile Gyirmot önünde durumu 2-0'a getirdi. 70 dakika ise Vagner Love takımın 3. golünü kaydetti. Love'un ardından 72. dakika Ryan Babel karşılaşmanın 4. golünü kaydetti. Karşılaşma Beşiktaş'ın 4 gollü üstünlüğü ile 4-1 tamamlandı. 

Ayrıca Ersin Destanoğlu ikinci yarı rakip oyuncuyla yaşadığı pozisyonun ardından sakatlanarak yerini Utku Yuvakuran'a bıraktı.