Beşiktaş ilk kez gol atamadı

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Başakşehir’e 1-0 mağlup olan Beşiktaş ligdeki ilk yenilgisini alırken, bu sezon ilk kez bir maçta gol atamadı.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig ’in 6. haftasında Başakşehir’i konuk eden Beşiktaş , ilk yarısı 0-0 sona eren mücadeleden 1-0’lık mağlubiyetle ayrılarak 13 puanda kaldı.

Geride kalan 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik ede eden siyah-beyazlılar, bu sezonki ilk yenilgisini alırken, geride kalan 6 haftada ilk kez bir maçta gol sevinci yaşayamadı. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında Teknik Direktör Valerien Ismael, yeni transferlerden Nathan Redmond, Tayyip Talha Sanuç ve Tayfur Bingöl’ü oyuna dahil etmesine karşın, siyah-beyazlı ekip birçok gol pozisyonundan faydalanamadı ve karşılaşmadan 1-0’lık yenilgiyle ayrıldı. (Fanatik)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı