Beşiktaş, Josef ile ilk görüşmeyi yaptı

Beşiktaş'ın Al Ahli ile olan sözleşmesini feshederek yollarını ayıran Brezilyalı futbolcu Josef de Souza ile görüşmelere başladığı iddia edildi. Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Josef'in ismi Galatasaray ile de anılıyor.

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe 'de gösterdiği performans ile Suudi Arabistan'ın Al Ahly takımına transfer olan Josef de Souza, bonservisi aldı ve serbest oyuncu statüsüne geçti. İsmi Galatasaray'la anılan Josef için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. A Spor'un haberine göre, Beşiktaş, Al-Ahli ile sözleşmesi fesheden Josef de Souza’yı transfer etmek için ilk görüşmeyi yaptı. 

Josef ile bazı Brezilya takımların da ilgilendiği belirtilirken başarılı orta saha oyuncusunun yeniden Türkiye macerasına sıcak baktığı ifade ediliyor. 31 yaşındaki oyuncu ön libero mevkinde görev yapıyor.

1989 doğumlu oyuncu Fenerbahçe forması altında 136 maça çıkmış ve 16 gol atmıştı. Önemli bir bonservis bedeli ile transfer olan Josef de Souza ile geçtiğimiz günlerde Galatasaray ve Başakşehir'in de ilgilendiği yönünde haberler çıkmıştı. (Fanatik)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı